Om os

Hvem er Consist Tele?

Vi har samlet professionel telefoni i en enkel og overskuelig indpakning. Lær hvad vi står for, hvem vi er i teamet og hvorfor vi tror på, at erhvervstelefoni kan være let og lige til.

Consist | TELE

Vores værdier

Mål

Vores mål hos Consist Tele er at gøre jeres hverdag lettere ved at levere enkle og effektive erhvervsløsninger indenfor telekommunikation.

Mission og vision

Vi vil være Danmarks bedste telesupport. Med enkle og skræddersyede løsninger, der hjælper jer med at nå jeres forretningsmæssige mål, og med formidabel service og support er vi jeres pålidelige telefonipartner.

Værdier

Vores værdier er enkelhed, pålidelighed og fleksibilitet. Vi tror på, at erhvervstelefoni skal være let at forstå og bruge. Vi er her for at være jeres tillidsfulde partner og tilbyde fleksible løsninger med support i særklasse.

"Telekommunikation behøver ikke at være en kompliceret affære"

Vi tror på, at det skal være enkelt og let at finde ud af sin telefoniløsning. Hos Consist Tele kan du forvente enkle og effektive erhvervsløsninger, der gør din hverdag lettere. Vi tror på, at enkel telefoni, formidabel service og support i særklasse går hånd i hånd. 

Lær os at kende i videoen herunder eller kig igennem vores forretningsområder og se mere om løsningen for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med din telefoniløsning.

Om consist | Tele

Hvem er vi?

Consist Tele – Enkel og professionel telefoni

Consist Tele tilbyder erhvervstelefoni med fokus på enkelhed og forståelighed. Telefoni behøver nemlig ikke være en kompliceret affære.

Heller ikke i din kontakt med os. Vi går langt for at give dig god service og support på din løsning.

Thomas Lybek

CVO / Owner

Michael Arberg

Inside Sales Manager

Søsterselskaber

Consist Tele er en del af Consist ApS. Her er vi en del af Consist familien med søsterselskaber indenfor IT, bruttolønsordning, reklameartikler og firmagaver. Samlet set kan vi bidrage til din forretning hele vejen rundt.

Keep IT simple – Consist leverer og rådgiver om alle IT-produkter.
Via gode samarbejder med producenter og distributører står Consist IT altid klar til at hjælpe med dine IT-løsninger.

Consist Gift tilbyder firmagaver og reklamegaver af høj kvalitet til gode priser. Med lækre og smagfulde gaveæsker eller design gaveartikler hjælper Consist Gift dig med at skille dig ud fra mængden.

Glade medarbejdere er effektive medarbejdere. Bensist er en moderne og innovativ portal til effektiv håndtering og administration af bruttolønsordninger og personalegoder. Bensist er altså arbejdsgiverens bedste ven.

Consist ApS

Consist familien er en række selskaber, der er sat i verden for at gøre livet nemmere for virksomheder i alle størrelser – uanset om det er IT-, HR- eller marketingafdelingen. Consist leverer varen, der bidrager til forretningen.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Tak for din besked!

Vi har nu modtaget din besked og vender tilbage hurtigtst muligt. Skulle du i mellemtiden have nogle spørgsmål er du velkommen til at tage fat i os

Denne lukker automatisk efter
Sekunder