Vores priser

Vi vil tilbyde enkle, effektive og professionelle løsninger indenfor telefoni til erhverv. Derfor skræddersyer vi løsningen til jeres behov. Se priseksempler på telefoniplaner her på siden.

Eksempler på prisløsninger

Du kan her se forskellige eksempler på pakkeløsninger for telefoni, og hvordan de kan sættes sammen efter behov. Vi lytter altid til dine behov, så du aldrig betaler for mere, end du har brug for.

DK Mobil plan

Fra 69 dkk/måned

EU Mobil plan

Fra 89 dkk/måned

PBX Plan

Fra 59 dkk/måned

Xtra Support Plan

Fra 39 dkk/måned

DK Mobil plan

Fra 69 dkk/måned

Med DK Mobil plan får du fri telefoni i Danmark. I planen er der som standard fri tale og SMS/MMS, 5 GB data samt standard support aftale.

Tag fat i os for at lave en DK Mobil plan, der matcher jeres behov.

EU Mobil plan

Fra 89 dkk/måned

Med EU Mobil plan får du fri telefoni indenfor EU. I planen er der som standard fri tale og SMS/MMS, 5 GB data i både Danmark og resten af EU samt standard support aftale.

Tag fat i os for at lave en EU Mobil plan, der matcher jeres behov.

PBX Plan

Fra 59 dkk/måned

Med en PBX Plan får du en stabil teleløsning tilpasset din virksomhed. Inkluderet er softphone til web og app samt professionelt og fleksibelt cloud baseret telefoni.

Tag fat i os for at lave en PBX plan, der matcher jeres behov.

Xtra Support Plan

Fra 39 dkk/måned

Med en Xtra Support Plan får i udvidet adgang til supporten udenfor almindelige arbejdstider i både hverdage og weekender.

Tag fat i os for at lave en Xtra Support Plan, der matcher jeres behov.

Tak for din besked!

Vi har nu modtaget din besked og vender tilbage hurtigtst muligt. Skulle du i mellemtiden have nogle spørgsmål er du velkommen til at tage fat i os

Denne lukker automatisk efter
Sekunder